Aardappel met garnalen

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Was de aardappelen en doe ze in een kookpot. Zet ze helemaal onder in koud, gezouten water. Breng aan de kook, en zet het vuur lager wanneer het kookt. Prik met een fijn mes in de aardappelen om te kijken of ze gaar zijn. Giet ze af en laat ze afkoelen.

  2. Snijd een hoedje van de aardappelen en haal ze voorzichtig leeg met een lepel. Smelt de boter in een kookpotje. Voeg hier de puree en een beetje olie aan toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat dit even opwarmen en roer goed. Vul de lege aardappelen op met dit mengsel.

  3. Leg de waterkers op een bord en leg de gevulde aardappel erbovenop. Strooi er een beetje garnalen overheen en schep vervolgens de zure room eroverheen. Werk af met peper en bieslook.

4
Average: 4 (1 vote)