Bananenbeignets met sesam en kokos

Ingrediënten

Dipsaus

  • 100 gr zure room
  • 100 gr kokosmelk
  • 100 gr suiker
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Kook voor de dip de room, melk en suiker in tot de saus lichtjes dikt. Zet aan de kant.

  2. Meng voor het beslag de bloem, bakpoeder, suiker, zout en geroosterde sesam. Roer het ei los in de melk en giet dit al roerend door de bloem tot je een glad en dik beslag krijgt. Snijd de bananen in plakken va, 1,5 cm en haal deze door het beslag.

  3. Frituur enkele minuten in hete olie tot ze goudbruin en krokant zijn. Serveer met de dip.

5
Average: 5 (1 vote)

Claudia kookt feestelijk

Auteur
Annelies Ryckaert
Uitgeverij
Linkeroever Uitgevers
Fotografie
Heikki Verdurme
ISBN
9789057204395