Bladerdeeggebakje met tapenade van tuinbonen en Ganda ham

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Dop de tuinbonen en kook ze gaar in kokend gezouten water. Haal ze uit de kookpot en verfris in ijsgekoeld water. Haal ze hieruit, haal het vliesje van de bonen en mix ze fijn met de verse geitenkaas, een eetlepel koolzaadolie en dille, breng op smaak met Italiaanse kruiden.

  2. Rol het bladerdeeg uit, snij een rechthoek en besmeer met de tapenade, rol strak op in plastiekfolie en leg een uurtje in de koelkast.

  3. Snij er plakken van, leg deze op een bakplaat en bak ze af in een voorverwarmde oven op 175° gedurende 15 min.

  4. Snij de Ganda ham in julienne en bestrooi hiermee rijkelijk de tuinboonkoekjes, alsook met takjes dille. Serveer warm.

0
Nog geen stemmen