Bladerdeegpizza met geroosterde tomaat en brie

Ingrediënten

  • 1 kant-en-klare taartbodem van bladerdeeg
  • 8 pruimtomaten
  • 200 gr brie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm
  • olijfolie
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de tomaten in plakken en leg ze op een bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over. Zet 10 minuten in de oven. Laat afkoelen.

  3. Snijd de brie in plakjes. Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Pluk de blaadjes van de takjes tijm. Verdeel de geroosterde tomatenplakjes, de brie, de knoflook en de tijm over de pizza.

  4. Zet ongeveer 30 minuten in de oven.

0
Nog geen stemmen