Chocoladerepen met speculaaspasta

Ingrediënten

  • 250 gr pure dessertchocolade
  • 120 gr speculaas
  • 40 ml halfvolle melk
Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten

Bereiding

  1. Speculaaspasta: Mix de speculaas fijn in een keukenrobot. Giet er de koude melk bij en meng tot een mooi deeg.

  2. Chocoladerepen:Laat de chocolade au bain-marie smelten. Schep de helft van de vloeibare en gladde chocolade met een scheplepel in de rechthoekjes van de vorm. Draai de vorm rond zodat de chocolade alle wanden van de rechthoeken bekleedt. Draai de vorm dan om boven de pan met chocolade zodat het teveel eruit kan lopen. Laat in de koelkast afkoelen tot de chocolade hard is en lege schalen vormt.

  3. Verdeel de speculaaspasta dan over de chocoladeschaaltjes en giet de rest van de chocolade op de repen.

  4. Zet minstens 1 uur in de koelkast en haal dan uit de vorm.

0
Nog geen stemmen

Annes lekkerste chocoladerecepten

Uitgeverij:
Borgerhoff & Lamberigts
Auteur:
Anne Deblois
Formaat:
170x 240
Aantal pagina’s:
192
Prijs:
24,95 euro
ISBN:
97890890312365