Dorade filet, geplette en krokante aardappel en chorizo sausje

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snij de look, sjalot en de chorizo fijn stoof kort aan en bevochtig met de kalfsfond en de room, laat 10 minuten zachtjes koken.

  2. Snij 4 aardappelen in kleine blokjes en kook ze gaar in gezouten water.

  3. Snij de asperge in schijfjes en voeg aan de aardappelen toe net voor het afgieten.

  4. Meng de zure room en fijn gesneden bieslook met de nicola en de asperge, breng op smaak met pezo.

  5. Maak met behulp van een mandoline dunne schijfjes van de aardappel (chips) en frituur ze goud bruin. Laat uitlekken op keuken papier en bestrooi met wat zout.

  6. Zeef de saus door en mix op met de soja lecithine

0
Nog geen stemmen