Duo van langoustines

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Pel de langoustines en verwijder de darmkanalen. Hou vier langoustines aan de kant.

  2. Snij van de rest een fijne tartaar, kruid af met peper en zout en voeg olijfolie en sap en schil van een halve limoen toe.

  3. Snij de komkommer in fijne blokjes en doe er 4 el gembersiroop en 2 el witte wijnazijn onder. Kruid af met peper en zout.

  4. Hak de koriander fijn en doe onder de komkommer meng het geheel.

  5. Bak de vier overgebleven langoustines in olijfolie.

  6. Dresseer mooi samen op het bord.

0
Nog geen stemmen

Terre Eulalie, Chardonnay 2011 (Pays D’Oc)

Alvo supermarkten €5,29

Zeer strakke, minerale Chardonnay, maar ook met impressies van perzik, citruszeste, witte bloemen en ananas. Pittige ‘sec’. 

De keuken van de Lady Chef

Auteur:
Yanaika Skryszkowiak
i.s.m. Barbara Luijken
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme
ISBN:
9789020999549