Gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg

Ingrediënten

  • 8 plakken brioche (gezoet melkbrood)
  • 80 gr boter
  • 50 gr bruine suiker
  • 2 el mosterd
  • 200 gr wildpastei naar keuze
  • versgemalen peper
  • 100 gr raketsla
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Snijd de sneetjes brioche in driehoekjes. Bestrijk ze met de boter en gril gedurende 1 minuut aan elke kant goudbruin.

  2. Snijd de vijgen in 2 en duw ze in de bruine suiker. Gril deze ook 1-2 minuten aan 1 zijde of tot ze gekaramelliseerd zijn. Laat niet aanbakken.

  3. Bestrijk een driehoekje briochebrood met mosterd, de paté en een stukje vijg. Kruid met zwarte peper. Serveer met raketsla.

0
Nog geen stemmen

Vier seizoenen vlees - De Keurslagers

Uitgeverij:
Borgerhoff & Lamberigts
Formaat:

170x 240
Aantal pagina’s:

176
Prijs:

24,95 euro
ISBN:

97890890312631