Gerookte schelvis met citroentijm

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Scandinavisch
Caloriearm
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Hak de dille fijn.

  2. Snijd de schelvisfilets in moten van ongeveer 1,5 centimeter breed.

  3. Pocheer de vis 5 minuten in de melk met de citroentijm. Haal de vis eruit en bewaar warm.

  4. Breng de melk aan de kook en voeg al roerend de boter in kleine stukjes toe. Bestrooi met zout en peper en houd de saus au bain-marie warm.

  5. Verwijder het binnenste en de pitjes van de paprika’s, schil en snijd in reepjes.

  6. Kook de paprika’s 4 minuten in een kookpan. Laat uitlekken.

  7. Serveer de schelvis met de tijmsaus, paprika’s en dille.

  8. 5 ProPoints® per persoon

0
Nog geen stemmen

Stap voor stap gezond koken

Auteur
Weight Watchers
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Valery Guedes
ISBN
9789020920260