Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Voorgerecht

Bereiding

  1. Steek de oesters open en haal ze leeg.

  2. Maak komkommersliertjes door de komkommer eerst te schillen en dan met de dunschiller slierten te trekken en strak op te rollen.

  3. Schil appel en snijd in dunne plakjes. Steek uit de rest van de appel bolletjes met een parisiennelepel. Marineer appel en komkommer in een marinade van 5 el zoetzuur, 1 el suikersiroop en 1 el olijfolie.

  4. Meng 2dl appelsap met wat wakamé en 1dl honing

  5. Steek ronde vormpjes uit het blad van de paksoy. Stoof ze heel kort aan in boter en water en kruid.

0
Nog geen stemmen

Maison Bru

Auteur:
Willem Asaert
Uitgeverij:
Tectum Publishers
Fotografie:
Frank Croes
ISBN:
9789461580269