Groentetorentje met peterseliesaus

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd de groenten in dikke plakken, de schil mag eraan blijven. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en bak hierin de groenten op een matig vuur tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout.

  2. Doe de peterselie, olijfolie en peper en zout in een blender en mix tot een gladde massa.

  3. Stapel de ronde plakjes groenten op elkaar. Van de wortel leg je telkens twee plakjes naast elkaar. Dresseer de peterseliesaus ernaast.

5
Average: 5 (1 vote)

Domaine Gardies, Mas Las Cabes Blanc 2011 (VDP Des Côtes Catalanes, Frankrijk)

Wijnen De Kok, €8,50
Oranjebloesem, mandarijnen, sinaasappelzeste en abrikoosjes bepalen het script van deze frisse, nerveuze maaltijdwitte.

Mijn Pure Keuken 2

Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme
ISBN:
9789020917109