Mocktail met rozemarijn en pompelmoes

Ingrediënten

voor de rozemarijnsiroop

voor de cocktail

  • spuitwater
  • ijsblokjes
  • 2 el rozemarijnsiroop

Op zoek naar een mocktail of een aperitief zonder alcohol? Deze cocktail met mocktail en rozemarijn is en lekker, en niet al te zoet. Een heerlijk alternatief.

Dit kan iedereen
1 persoon
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Doe water, suiker en rozemarijn in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat sudderen tot de suiker opgelost is. Haal van het vuur en laat 30 minuten trekken. Zeef door en bewaar in een flesje in de frigo. Je kan deze rozemarijnsiroop zeker twee weken bewaren.

  2. Doe ijsblokjes in een glas. Voeg twee lepels siroop toe. 

  3. Pers een pompelmoes en voeg het sap toe. Vul op met spuitwater. Werk af met een takje rozemarijn en een schijfje pompelmoes.

0
Nog geen stemmen