Siciliaanse farfalle met mozzarella, aubergine en tomaat

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de aubergine, snijd in ze schijven en vervolgens in blokjes van 2 cm. Doe ze in een vergiet met een snuifje zout.

  2. Leg de tomaten 10 seconden in kokend water, pel ze, verwijder de zaden en snijd in blokjes. 

  3. Snijd de mozzarella in blokjes.

  4. Snijd het brood in blokjes.

  5. Kook de pasta en giet hem af wanneer hij al dente is.Meng er wat olie onder en laat afkoelen aan de lucht op een schotel.

  6. Sauteer de aubergineblokjes 3-4-minuten in een pan in een beetje olie, samen met de geperste knoflook.

  7. Rooster het brood.

  8. Breng alles op smaak.

  9. Serveer.

0
Nog geen stemmen