Terrine van courgettes, broccoli en gesmolten geitenkaas

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Courgettes in 4 snijden in de lengte, pitjes uithalen, in gelijke stukjes snijden en krokant bakken in olijfolie met 1 teentje geperste look en peper en zout.

  2. Broccoli onderdompelen in kokend water met zout.

  3. Eitjes kloppen met de room, peper en zout, geitenkaas, en broccoli.

  4. Cakevorm bedekken met bakpapier. Mengsel in cakevorm gieten. Bakken gedurende 45 min op 180°C.

  5. Opdienen met gemengde sla en notenolie.

0
Nog geen stemmen

Pré Baron, Brut (Crémant de Loire, Frankrijk)

 Justin Monard Provino, €10,90
Wild schuimende, door limoen en appelen gemarkeerde bubbels. Rond en rijp van structuur met wit fruit als prima donna.

.