Wok met kip en noedels

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snij de kippenborst in dikke repen en kruid goed met peper en zout. Snij de paprika, peultjes en lenteuitjes in grote lange repen.

  2. Zet een wok op een heet vuur en giet er arachideolie in. Bak de kip aan tot ze bruin is. Doe de groentjes erbij en laat alles samen garen.

  3. Laat overvloedig water koken in een kookpot. Doe de noedels erin en laat 2 minuten koken.

  4. Doe de sojasuas, de vissaus, de pinda’s, kerstomaatjes en de suiker mee in de wok. Giet er en scheut witte wijnazijn en sesamolie bij en kruid met de wokkruiden en de curry.

  5. Giet de noedels af in een vergiet en doe ze direct mee in de wok. Werk af met koriander of platte peterselie en sesamzaadjes en serveer.

0
Nog geen stemmen