Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje ...
Ingrediënten: risottorijst, ganzenleverterrine, ravioli, groentebouillon, truffelpuree
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Risotto van haver en gebakken lotte

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

!Tip: Als je de haver  op voorhand een uur laat wellen in koud water, gaart deze sneller. ...
Ingrediënten: haver (graan), olijfolie, bleke selder, uien, look
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Gentse Waterzooi en een frisco

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de bouillon. Snij de kip in grote stukken. Breng water aan de kook in een pot. Voeg de kip, laurier, ...
Ingrediënten: kip, water, wortelen, selder, ui
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Arancini met mozzarella

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Bak 200g risotto aan in olijfolie. ...
Ingrediënten: risottorijst, geconcentreerde kippenbouillon, saffraan, handvol parmezaanse kaas, sjalot
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Rijst in tomaten-roomsaus met gamba's

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de broccoli in roosjes en kook 3min in gezouten water. ...
Ingrediënten: broccoli, basmatirijst, koolzaadolie, gamba's, sjalot
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen