Risotto met zeevruchten van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Warm de visfumet op.  ...
Ingrediënten: risottorijst bv Arborio, visfumet, selder, sjalot, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met schorseneren en Sint-Jakobsvruchten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel het zand van de schorseneren.  Pers 1 citroen uit in een kom met water. Snij de schorseneren in twee. ...
Ingrediënten: arborio rijst, kippenbouillon, Parmezaanse kaas, schorseneren, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Laat de spelt vooraf een half uur weken in koud water, giet ze af en spoel. Schil de ...
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Vegetarische risotto met gele stekelzwam en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Schil de ui en snijd in ringetjes of reepjes. Pel de knoflook en pers uit. Was de selder ...
Ingrediënten: gele stekelzwammen, arborio rijst, olijfolie, ui, knoflook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij de ajuin fijn. Stoof ze glazig.  ...
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met asperges, venkel en tong

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de sjalot en snij in stukjes. Stoof de sjalot en de geperste look aan in vetstof. ...
Ingrediënten: risottorijst, vetstof, boter (Alpro Bakken en Braden), magere visfumet, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 1 personen

Risotto met romanesco en zalm

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: sjalotjes, look, volkoren risottorijst, romanesco, groentenbouillon
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Risotto met girolles, cantharellen en merg

Claudia Allemeersch

Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Spoel onder koud stromend water. Reinig de paddestoelen. ...
Ingrediënten: Carnaroli rijst, sjalotjes, knoflook, witte wijn, Lacroix kalfsfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met kerstomaatjes en scampi van Vers Talent An Steyvers

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Doe de trostomaatjes in een ovenschaal met olijfolie. Leg er een grofgeplet teentje look en wat rozemarijn en tijm ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, olijfolie, rozemarijn, look, fleur de sel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje ...
Ingrediënten: risottorijst, ganzenleverterrine, ravioli, groentebouillon, truffelpuree
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen