Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto

Ingrediënten

  • 1 kopje risottorijst
  • ganzenleverterrine
  • ravioli
  • 5 dl groentebouillon
  • 1 el truffelpuree
  • 1 schijf ganzenleverterinne
  • ½ bot platte peterselie
  • 8 blaadjes ravioli
  • 1 eigeel
  • 4 sint-jacobsvruchten
  • 4 el geraspte Parmezaan
  • 8 el olijfolie
  • frituurolie
Gevorderde
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje op, kleef dicht met eigeel en druk de lucht eruit.

  2. Kook de rijst in de bouillon, façon risotto (beetje bij beetje bouillon toevoegen). Voeg op het laatst de truffelpuree en blokjes ganzenlever toe. Meng er 2 eetlepels Parmezaan door.

  3. Stoom (2 minuten op 95 graden) of kook de ravioli gaar. Frituur de peterselie. Serveer de risotto met daarop de ravioli en een lepeltje truffelpuree. Overgiet met olijfolie. Versier met parmezaan en peterselie.

0
Nog geen stemmen