Tartaar van zalm met asperges

Ingrediënten

Asperges en zalm, een heerlijke frisse combinatie als voorgerecht!

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Hak de zalm in stukjes, kruid met peper en zout en meng met de kappertjes, bieslook en de 4 eetlepels mayonaise. Meng het eigeel met een beetje vanille.

  2. Schil de asperges en kook of stoom ze gaar. Schik 4 reepjes van het noriblad in 4 ronde vormpjes. Schik hierin de zalm en verwijder het vormpje.

  3. Meng 3 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel room met de picklessaus en het water. Pocheer de kwarteleitjes in kokend water met zout en azijn.

  4. Serveer de asperges met de picklesmayonaise, de tartaar, het vanille-eigeel en het gepocheerde ei. Versier met bieslook en kervel.

0
Nog geen stemmen