Bouillabaisse van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 1 grote wortel
  • ½ venkel
  • 2 stengels prei
  • 2 stengels selder
  • 2 rode uien
  • 1 chilipeper
  • 1 teen look
  • 1 zoete puntpaprika
  • 1 steranijs
  • peper
  • kurkuma
  • 2 l visbouillon
  • 400 g tomatenblokjes
  • verse oregano
  • verse bladpeterselie
  • 150 g kokkels
  • 150 g mosselen
  • rode poon
  • mooie meid of heekfilet
  • langoustines

Met een bouillabaisse zit je altijd goed. Dat is simpelweg feest, feest en nog eens feest. Sandra Bekkari maakt haar eigen eenvoudige en lekkere versie vol vis en schelpdieren.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Frans

Bereiding

  1. Maak de bouillabaisse aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)