Varkenshaasje met tricolore quinoa en radijsjes

Ingrediënten

  • 2 el wittewijnazijn
  • 1 el honing
  • 1 el limoensap
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • 1 klontje boter
  • 1 varkenshaasje
  • 250 g quinoa tricolore
  • 500 g water
  • 1 bot radijsjes
  • 1 bot lente-ui
  • 1 hand munt
  • 2 hand macadamianoten
  • 4 el olijfolie
  • limoensap
  • 2 tenen look
  • peterselie

Sandra Bekkari gaat aan de slag met tricolore quinoa. Ze serveert er een lekker varkenshaasje bij en werkt af met onder andere radijsjes.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak het gerecht aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)