Asperges in een licht roomsausje

Ingrediënten

April en mei zijn de maanden voor asperges. Vers zijn ze echte smaakbommetjes. Serveer de asperges met een lekkere roomsaus en je hebt een prima voorgerecht of lunch. Smakelijk! 

Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Hak de ui, zongedroogde tomaten en rucola fijn. Schil de asperges en kook ze op klassieke wijze: 15 minuten in gezouten water.

  2. Smelt de Alpro Bakken en Braden in een pan en voeg de versnipperde ui toe. Laat de ui 2 minuten bakken. Giet er dan de Alpro Cuisine bij en kruid goed af met peper en zout. Laat de saus al kokend indikken.

  3. Schik de asperges op een bord en giet er de saus over.

  4. Werk af met de fijngehakte zongedroogde tomaten en rucola. Serveer met een sneetje geroosterd brood.

5
Average: 5 (1 vote)