Eenpanspasta: Penne met romanesco, wortelen, roomkaas en zongedroogde tomaten

Ingrediënten

We zijn fan van eenpanspasta's. Alles in één pot, pot op het vuur, bouillon erbij, even wachten en klaar. Het resultaat is telkens verrassend lekker. En ... er is weinig afwas.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Snij de look fijn. Bak de look aan in een grote pan. Haal van het vuur. Voeg de bouillon toe. Zet terug op het hoog vuur.

  2. Voeg pasta toe. Kook 8 à 10 minuten tot ze nog beetgaar zijn.

  3. Voeg roomkaas, roosjes broccoli, stukjes wortel, zongedroogde tomaten, peper, zout toe aan de pasta. Roer onder elkaar. Zet het vuur lager. Kook nog 2 tot 4 minuten verder tot de groenten zacht zijn.

  4. Werk af met peper, basilicum en Parmezaanse kaas.

0
Nog geen stemmen