Hamburger met twee Maredsous kazen

Ingrediënten

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 rundshamburgers
  • 4 sneetjes 4 sneetjes Maredsous® Traditie
  • 4 sneetjes Ardense ham (bv. Marcassou)
  • 100 g Maredsous® smeerkaas met Peper
  • 5 cl melk
  • 2 tomaten (in sneetjes)
  • 4 blaadjes sla
  • 1 el zwarte sesamzaadjes
  • vloeibare honing
  • 1 penseel

Geen voetbal zonder hamburgers natuurlijk! Wat denk je van deze heerlijke cheeseburger met twee kazen?

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Bak de hamburgers op in de pan.

  2. Plaats een sneetjes Maredsous® Traditie op elke hamburger.

  3. Meng de Maredsous® smeerkaas met Peper en de melk.

  4. Rooster de broodjes in de toaster of oven.

  5. Beleg het onderste broodje met de Maredsous® pepersaus, de salade, het vlees en het sneetjes Maredsous® Traditie en ten slotte enkele sneetjes tomaat.

  6. Sluit de burger met het broodje en dien op.

  7. Smakelijk!

  8. Ontdek onze extra tip "Pimp je hamburger" hier!

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!