Tajine met rundsvlees

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Meer dan 90 minuten
Afrikaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Zet een tajinepot op een hoog vuur. Warm de olijfolie op. Stoof het vlees aan. Voeg alle kruiden toe.

  2. Snij de groenten in grote stukken. Doe de paprika, tomaten, wortelen, ajuin en het chilipepertje mee in de pot. Zet alles onder water en voeg de rundsbouillon toe.

  3. Draai het vuur lager en laat dit 2,5 uur tot 3 uur pruttelen met het deksel erop. Voeg de raapjes na 1,5 uur toe en de courgette na 2uur.

  4. Werk af met olijven en verse koriander.

0
Nog geen stemmen

Tajine met rundsvlees

1. Bak het vlees in de tajine
2. Voeg meer vocht en kruiden toe
3. Zet de tajine niet in de oven

SOS Piet 5

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020998566